2012. december 26., szerda

A kezdetem

Szeretettel és Áldással üdvözöllek!!

Az hogy ide kerültél és olvasod eme oldalt azt jelentheti, hogy az oldalon érezhető rezgés a jelenleg a te rezgéseiddel harmonizál :) Úgy döntöttél, hogy az idelátogatásoddal olyan tapasztaltot szerzel ami a fejlődésedet szolgálja :) ezt később kifejtem.

Node valószínűleg te sem hiszel a véletlenekben :) Biztony mondom szerintem Ebben Az Isteni Világban Semmi az de Semmi nincs véletlenül.

Node a Blog elindítása ma reggel futás előtt és persze tegnap kutysétáltatás közben röppent, Isteni gondolatként a fejembe ami szintén nem véletlen :). Aminek az utóbbi időben engedelmeskedem és ugy döntöttem hagyom megnyilvánulni ami alkalmanként vagy folyamatosan, Belső Isteni sugallatként jelenik meg bennem azt ide írom le. Ami kapcsolatos Az Emberrel és a Világgal amiben élünk és még roppant témák sokaságával. Megfigyelésem az, hogy mindkettő és a sokaság látszólag egyszerű ámde igen összetett és az Ember határozza meg korlátaival, miből mennyit képes felfogni, meglátni és befogadni. Hiszem, hogy Felébredett Emberekből egyre és egyre több van akik folymatosan ugy döntenek, hogy ledobják magukról azt ami szükségtelen a fejlődéshez és tapasztalnak ami a fejlődés káprázatos Isteni úton vezet.




Amikről irok lélekbolygató lehet néha..de kérlek mielőtt bármit teszel figyeld meg Mi váltja ki BENNED az érzéseket amik megjelennek. Honnan jön és "Ki a Főnök?" a Lélek vagy az Elme ?


Azt érzem és Hiszem, hogy Drága Szeretett Egy Lélekként létező Emberekként tudatosságunk folyamatos emelésével olyan irányba tereljük Létünket eme Szépséges Kéken tündöklő Föld nevű bolygón ami Földanya gondoskodásával hozzásegít minket ahhoz hogy Szeretetben Egységben és Fénnyel Éljünk és Éljünk, Félelem nélkül ahol a Túlélés nem létezik sem erőszak, sem semmilyen olyan dolog amit most a viszonylagosság birodalmában "rossznak" nevezünk. Azt gondolnád e kedves Lelkem, hogy ez bizony utópia!? Igazad van. és akkor is Igazad van ha elhiszed. Pont ebben a kettősségben rejlik a kulcs.

Miként AZ VALÓSUL MEG AMIT GONDOLUNK És HISZÜNK ELÉGSZER: Hiszem hogy amit elegen Hiszünk a kritikus töbeggel, a kollektiv tudatban az Bizony mondom valósággá válik. Ez ISteni Kinyilatkoztatás és a Szabad Akaratból fakadó Emberi Teremtő Erő.

Szerettel és Békével

Benkovich Ádám

1 megjegyzés:

  1. 2012, milyen érdekes. Elkezdődött valami 2012-ben, amit még nem teljesen értünk. Mint saját környezetemben, úgy globálisan is észreveszem, hogy egy pozitív jövő képe kezdett kibontakozni 2012-ben. Érdekes, de egyértelmű is, hiszen megírták annak idején.
    Igazság szerint érdekelne, hogy milyen úton jársz a bejegyzés óta, hiszen majdhogynem két éve, hogy ezt írtad.
    Üdvözlettel:
    Bieder Patrik

    VálaszTörlés